Våre tjenester

Belegningsstein

Å ha belegningsstein på gårdsplassen eller i hagen vil løfte utseendet og verdien på utemiljøet. Velg mellom ulike farger, former og overflater, finn den steintypen som matcher din stil og din hage.

Drenering

Forskriftsmessig, god drenering rundt huset vil hindre fukt- og kondensskader i grunnmuren. Vi gjør jobben for deg!

Plen

Ferdigplen eller sådd? Valgmulighetene er mange: sportsplen, prydplen, grasbakke og flotte løsninger hvor vi kombinerer plen med dekorelementer i kant- eller belegningsstein. Vi skreddersyr uterommet etter dine ønsker.

Steinarbeid

Stein er et element som varer lenge i din hage, uansett om du velger naturstein eller betongprodukter. Vi etablerer murer, gårdsplasser og plattinger med spesialtilpassede, kledelige løsninger i forhold til dine ønsker og eiendommens særtrekk.

Asfaltering

Vi asfalterer gårdsplasser, oppkjørsler og parkeringsplasser til veier og fortau.  Vi legger stor vekt på å bruke riktig verktøy, miljøvennlige maskiner og har kompetansen som sørger for at du får et flott resultat hver gang.

Tomteutgraving

Et godt sluttresultat er helt avhengig av at grunnarbeidet er fagmessig utført. Vi har lang erfaring og følger alltid retningslinjer og krav i henhold til Norsk Standard.!

Støtte- og steinmurer

Vi bygger steinmur og sprøyter støttemurer etter samme prinsipp som for grunnmurer. Ved etablering av støttemur legger vi inn ekstra bredde med tanke på fundamentet.

Kontakt oss:

Oppgi adresse og by for rask befaring.
Fyll ut og send oss info om prosjektet ditt så tar vi raskt kontakt. Legg gjerne ved mobilfoto av området/prosjektet.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Du kan laste opp 5 filer her - jpg eller pdf format.

frende
hmskurs
hmsgodkjent