Finere hage

Høsten er den beste tiden for å oppgradere utearealet. Setter du i gang arbeidet nå, får den nye støttemuren, trappetrinnene, den asfalterte oppkjørselen og ferdigplen/prydbusker tid til å sette seg før kuldegradene kommer snikende.

En utført oppgradering vil gi deg et vakkert og praktisk uteområde, inndelt etter hvordan du ønsker å bruke de ulike områdene i hagen. Sosialt samlingspunkt med utegrill, soling og morgenkaffe, urtehage eller lekeområde – det handler om å utnytte mulighetene og kvadratmetrene best mulig. At det også løfter verdien på eiendommen er selvsagt et pluss.

Hagen din er i gode hender

Vi i Finere Hage har lang erfaring med å utføre denne type arbeid, fagmessig og raskt til avtalt tid. Vi tar gjerne ansvar for hele jobben, alt fra graving/forarbeid til etablering av asfalt, steinlegging og beplantning. Med gode kontakter og storkunderabatter vil vi ofte oppnå bedre priser enn du gjør selv hos produsenter og underleverandører.

orden på hagen

Ta noen bilder og send oss en mail!

Det enkleste er å sende en mail med bilder og en kort beskrivelse av hva du ønsker og hvilke idéer du har. Enklere forespørsler besvarer vi på telefon eller mail. Vi i avtaler befaring – stiller med fagkunnskap og idéer – når oppdraget er mer omfattende eller spesielle forhold krever det.

Våre fagarbeidere har lang erfaring med å etablere og re-etablere uteområder. Vi tar på oss alt fra asfaltering, legging av belegningsstein og trapper/støttemurer til gravearbeider og beplantning.

Få en finere hage!