Få finere hage til avtalt tid og pris!

Hagen og utearealet trenger egentlig stell, men det er vanskelig å finne tiden som trengs i en travel tid med feiringer, avslutninger, sosiale kvelder og jobb som må gjøres ferdig før ferien. Heldigvis er det kompetent hjelp å få????

 

Internett gir deg mange svar, men ikke flere timer i døgnet

Hvordan legge ferdigplen, bygge støttemur, kombinere planter slik at det blomstrer hele sommeren? Det er lett å finne artikler og instruksjonsvideoer som forteller deg, steg for steg, hvordan du går frem for å fikse ting. Men så var det dette med tiden, da. Tid til det viktige grunnarbeidet (som gjerne krever redskaper og utstyr du ikke har), tid til å gjøre jobben, samle og kjøre bort avfallet og så videre.

 

Gode idéer og grønne fingre

Våre anleggsgartnere har lang erfaring med å finne gode og praktiske løsninger som vil gi uteområdet et varig løft. Hos oss i Finere Hage får du en kontaktperson/arbeidsleder som sørger for at budsjett og fremdriftsplan følges.

 

Ryddig, vakkert og lettstelt - også til neste år

Det blir lettere å holde hagen vakker og velstelt etter at vi har utført oppdraget, fagmessig og flott. Vi forklarer deg når og hvordan du bør utføre klipp, gjødsling og vanning for å holde det pent og frodig. Det krever ikke så mye. Om tiden ikke strekker til, kommer vi gjerne tilbake for å stusse/friske opp senere i sommer eller til neste vår.

 

Send oss bilder for tilbud og tidsplan

Send en mail med en kort beskrivelse, hvor du inkluderer bilder, til finerehage.no - husk også å oppgi adresse. Dersom størrelsen på oppdraget tilsier det, kommer vi gjerne på befaring for å se og høre mer om dine idéer/ønsker.  Vi har lang erfaring med å etablere og re-etablere uteområder. Vi tar på oss alt fra asfaltering, legging av belegningsstein og trapper/støttemurer til gravearbeider og beplantning.
Etter møtet gir vi deg et tilbud og forteller deg når vi kan utføre alt eller de deler av oppdraget du bestemmer deg for.

 

La oss gjøre jobben så får du et vakkert uteområde før midtsommer!