finere hage

Høysommer og lange lyse kvelder er en travel tid med avslutninger, oppgaver som skal gjøres ferdig før ferien, festligheter og hyggelige turer. Det er rett og slett vanskelig å få tid til det som faktisk krever litt tid. Jobben som skal til for å få hagen og uteområdet til å vise seg i all sin potensielle prakt.

Bedre å gjøre en ting ordentlig enn litt av alt

Hvis tiden ikke strekker til, anbefaler vi at du velger et område - eller en sektor - som du gjør fagmessig. Skal du for eksempel legge ferdigplen, gjør forarbeidet med ugressfjerning, etablering, valsing av underlag, vanning og så videre godt og grundig. Og etter at gresset er rullet ut, vanner du den nye plenen etter boka. Poenget er at resultatet blir flott og du får en plen med jevn vekst og fyldig grønnfarge, år etter år. Så får det heller våge seg at ny gressplen var det prosjektet du rakk å gjennomføre i år.

Eller du kan ta for deg blomsterbed, støttemur/trapp, belegningsstein på samme måte - bare ikke alt på en gang hvis du verken har tiden som trengs eller utstyr/maskiner som er tilpasset oppgavene.

Finere hage

Eller la oss i finerehage.no gjøre jobben for deg?

Send oss mail, hvor du inkluderer bilder, så kommer vi på befaring. Vi kan da se potensialet og høre mer om dine planer og ønsker. Finerehage.no har lang erfaring med å etablere og re-etablere uteområder. Vi tar på oss alt fra asfaltering, legging av belegningsstein og trapper/støttemurer til gravearbeider og beplantning.

Etter møtet gir vi deg et tilbud og forteller deg når vi kan utføre alt eller de deler av oppdraget.

La oss gjøre jobben så får du en finere hage og et vakkert uteområde før fellesferien!