Oppgradere uteområdet

En planmessig oppgradering vil gi deg et vakkert og praktisk uteområde som fremhever eiendommens kvaliteter. Også tilpasset dine ønsker - praktiske så vel som estetiske.

Har du en hage med potensial?

Tenk hvor fint det vil bli med en fast og fin gangvei - for eksempel med belegnings- og kantstein - i stedet for en udefinert og tidvis gjørmete sti fra gårdsplassen til inngangsdøra?
Asfaltert innkjørsel? Å få rettet opp fall og ujevnheter og få en frodig, grønn ferdiggressplen? Planmessig beplantning hvor de første plantene blomstrer i mai og de siste i september?

Ferietid for deg er jobbetid for oss

I år kan du komme hjem til “ny” hage! I stedet for mye jobb i et område som - bokstavelig talt - har vokst vilt mens du var borte.

Vi har fått gode tilbakemeldinger, kundevurderinger, både når det gjelder den fagmessige kvaliteten på arbeidet vårt og prisnivået.

oppgradere uteområdet

Send oss en mail!

Send en mail med bilder til oss i finerehage.no så tar vi kontakt. Enklere forespørsler besvarer vi på telefon eller mail. Vi stiller på befaring - med fagkunnskap og idéer - når prosjektet tilsier det.

Våre fagarbeidere har lang erfaring med å etablere og re-etablere uteområder. Vi tar på oss alt fra asfaltering, legging av belegningsstein og trapper/støttemurer til gravearbeider og beplantning.

Etter befaringen gir vi deg et tilbud og forteller deg når vi kan utføre alt eller de deler av oppdraget du bestemmer deg for.

Kanskje får du en grunn til å glede deg litt ekstra til å komme hjem etter ferien i år?

La oss gjøre jobben så får du en finere hage og et vakkert uteområde før fellesferien!