Gjør noe med hagen

En støttemur, et par trappetrinn eller en etablert oppkjørsel (stein eller asfalt) er ofte alt som skal til for å definere uteområdet. Selve førsteinntrykket av eiendommen. Når jobben er gjort blir det også lettere å holde hagen pen og ryddig.

Øk kvaliteten på hagen din!

En planmessig oppgradering vil skape et vakkert og praktisk uteområde. Det fremhever eiendommens kvaliteter og er tilpasset dine ønsker - praktiske så vel som estetiske.

Hagen din er i gode hender

Etter en befaring - hvor vi diskuterer muligheter, ønsker og økonomi - vil vi presentere et forslag til hva som kan/bør gjøres og fortelle når vi vil utføre oppdraget. Vi i Finere Hage har lang erfaring med denne type arbeid. Alt fra graving/forarbeid til etablering av asfalt, steinlegging og beplantning. Med gode kontakter og storkunderabatter vil vi ofte oppnå bedre priser hos produsenter og underleverandører.

Få finere hage del 2

Ta noen bilder og send oss en mail!

Det enkleste er om du sender oss en mail vedlagt bilder og med en kort beskrivelse av hva du ønsker. Enklere forespørsler besvarer vi på telefon eller mail. Om oppdraget er mer omfattende eller har spesielle forhold, avtaler vi befaring - og stiller med fagkunnskap og idéer.

Våre fagarbeidere har lang erfaring med å etablere og re-etablere uteområder. Vi tar på oss alt fra asfaltering, legging av belegningsstein og trapper/støttemurer til gravearbeider og beplantning.

Etter befaringen gir vi deg et tilbud og forteller deg når vi kan utføre alt eller de deler av oppdraget du bestemmer deg for.

Få en finere hage!