Orden på hagen

Stilig, ryddig, koselig og verdiøkende - du får lett fire ting på en gang når du oppgraderer hele eller deler av utearealet/hagen. Er du tidlig ute - og bor i Oslo eller nabobyene - så kan du sikre deg profesjonell hjelp til å få det pent innen 17. mai.

 

Et trent øye ser helheten 

Vi vet at mange synes at det er hyggelig å gjøre litt jobb i sin egen hage. Vi i Fix Hus og Hage synes at slikt arbeid er så givende at vi har gjort det til vårt yrke; mange års erfaring og riktig utstyr gjør at vi kan bidra med å se muligheter, idéer og praktiske/kostnadseffektive løsninger utenfra. Kontakt oss gjerne for en fagprat, vi kommer gjerne på befaring hvor vi kan diskutere løsninger som passer til din smak, eiendommens særpreg og budsjettet ditt. 

orden på hagen

Årevis med erfaring og fornøyde kunder

Ferdigplen eller sådd, etablering av bed med beplantning, støttemurer, trapper, belegningsstein og asfalt. Det visuelle samspillet mellom ulike deler av hagen, helheten som skaper rammen rundt boligen. 

 

Vi utfører alle utendørsoppdrag, raskt og fagmessig.

Vi kommer når vi skal, gjør jobben ferdig - og rydder etter oss - alt til avtalt tid og pris. Det er sånn vi får fornøyde kunder som igjen anbefaler oss til nye oppdrag for sine naboer og venner.