Hvordan få en flott, frodig og fargerik hage - en gang for alle?

Det viktigste er å ha en plan og å følge den. Det er kanskje lettere sagt enn gjort hvis du for eksempel har overtatt en bolig hvor hagen er som den er; hyggelig med et ikke ubetydelig forbedringspotensial. Kanskje har du planlagt å ta grundige grep og bruke feriedagene på å gjøre jobben som virkelig løfter utearealet? Eller kanskje har du helt andre planer? Ønsker du et godt tilbud fra fagfolk som kan og vil gi utearealet et løft og ta ut potensialet som ligger der?

 

En god plan

Asfalt, belegningsstein og mur vil bidra til å gjøre utearealet ryddigere. Det vil si hvor bil/sykler skal stå, uteplass med sittegruppe og utekjøkken, definere høyder som åpner for beplantning. Kanskje er det også behov for noe masseflytting og graving for å sikre og stabilisere?

 

Plen og beplantning

Etter at linjene (asfalt, belegningssteing, mur) er definert, er det tid for planting. Her er utvalget stort når det gjelder farger og arter, så lenge du velger blant det som egner seg i forhold til sol og vekstforholdene på de ulike områdene på tomten. Vi anbefaler at du går for robust hekk og prydbusker som i stor grad klarer seg uten for mye hyppig stell, og at du heller velger å plante blomster og f eks grønnsaker i definerte områder hvor du har lett adkomst.

 

Vi i Finere Hage tar ansvar for hele utearealet.

Hvis du har den tiden som trengs, redskapene og vet hva du skal gjøre når, så ønsker vi deg en god og hyggelig sommer og lykke til. Hvis du ønsker å få hjelp, så er du velkommen til å ta kontakt. Vi i Finere Hage tar på oss alle typer oppdrag, også de som omfatter asfaltering, steinlegging og murarbeid.

Start gjerne med å sende en oss en mail hvor du beskriver prosjektet ditt; legg gjerne ved bilder. 

Ta kontakt. Send mail til post@finerehage.no